Hemsidor och digital marknadsföring som ger resultat

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Konsulit

Peter

VD hos

Design

Vi på Konsulit hjälper er skapa en personaliserad hemsida som representerar ert företag, till ett kompetetivt pris.

Ni förklarar vad ni vill ha, antingen med ord, bilder eller referens. Vi skapar sen sen en prototyp som ger en överblick och vid godkännande färdigställer små detaljer. Snabbt och smidigt med en personlig touch.

Förstå din kundrelation

Förstå behoven och trafiken som leder kunderna till just dina varor och hjälp dom att hitta det dom letat efter hos er.

Med en hemsida kan ni leda potentiella kunder till en plats där ni kan konvertera dom till betalande kunder. En hemsida kan oftast vara en säljande faktor där du inte behöver spendera din värdefulla tid som företagare för att sälja din produkt. Hemsidor är även väldigt viktiga vid marknadsföring i reela världen såväl som den digitala. Administrativt kan även funktioner tilläggas på en hemsida som gör att administrationen för er kan bli enklare; bokningssystem som skickar ut info till specifika medarbetare, kontaktformulär som gör det enklare för kunder, samt en platform för kunder att hänvisa till när de vill ha mer information om ert företagande.

Webbutik

Webbutik som hjälper er att konvertera besökare direkt till konverterade kunder.

En webbutik är ett perfekt vertkyg för administration av försäljningar. Genom att ha en webbutik kan man enklare hantera försäljning av produkter, framförallt fysiska sådana. Man kan ha produkter som slutas sälja vid brist i inventarie , integrerade direkt betalningar eller reservation för köp i butik. Möjligheterna är många och genom att ta bort dessa extra steg hjälper det dig, såväl som kunden, att göra beslut snabbare.

Hur vi följer med er i stegen

Bygga ett varumärke

Bygga upp ert varumärke, så ni når fler av era kunder.

Kommunikation

Via kontinuerlig kontakt hjälper vi er att utveckla och hita nya sätt att utveckla.

Planläggning för projekt

När ni känner att ni har behov för att modernisera, expandera eller effektivisera hjälper vi er att planlägga med rätt verktyg i åtanke.

Snabb distribution

Genom att snabbt agera kan vi hjälpa er att hinna före till målgrupper som ni vill ska vara del av er kundgrupp.

Marknadsföring

Genom oss kan ni även ha möjlighet att marknadsföra på den digitala scenen, där er verksamhet kan synas i annonser och sökresultat.

Avkastning för framtiden

Genom marknadsföring hjälper ni bygga upp er verksamhet snabbare för en framtid avkastning i kortsikt men även en möjlighet till att bygga kundrelationer i längden.

Våra Arbeten

FOSAK/FOLIV

En enklare hemsida som gjort för att passa en enklare design och även representera ett företag som arbetar inom en mer strukturerad marknad.

Bodnue

En mer avancerad hemsida. Då den ska fungera som en avancerad sök funktion för tjänster (Work in progress)

Vanliga frågor

En hemsidas pris varierar beroende på de funktioner som hemsidan har. På Konsulit har vi ett baspris som börjar på 5000kr för den mest grundläggande typen av hemsida. Priserna därefter baseras utefter de funktionella behov ni har av hemsidan. Generellt sätt brukar en fullfärdig hemsida kosta 20-30 tusen inom industrin. Motsvarande vis tror vi att vi kan ge en fullfärdig hemsida för 20 tusen för samma kvalité eller bättre än industristandard. Mer information kan ni hitta i följande artikel, där vi skrivit om detta i mer detalj.

Utöver kostnad för skapandet av hemsidan, så måste den ligga på en server och ha en domän licens. Vi använder externa leverantörer av server för att se till att er hemsida kommer bli skött i en dedikerad lokal för servrar och hemsidor. Kostnaderna som dessa medför är månadsrelaterade, men vi kommer fakturera er dessa i förskott. Ni bestämmer hur många månader ni vill ha hemsidan uppe på internet.

Kostnaderna beror på vilken serverkapacitet ni väljer att ha; Litet företag – Medium/Stort där summorna är 150kr respektive 250kr per månad. Utöver detta finns en kostnad på det/de domännamn ni bestämmer att ha som oftast brukar ligga runt 100kr styck per år.

SEO står för Search Engine Optimization. SEO är en metod man använder för att indexera webbsidor på sökresultat i sökmotorer som Google och Bing. 

Om ni söker till exempel på ”fasadmålning” kommer google koppla ditt sökord till specifika hemsidor som innehåller ordet ”fasadmålning” i titeln och i texterna på sidan. De hemsidor som har starkast ”korrelation” hamnar följdaktligen högst upp på sidan för sökresultat.

SEO är ett sätt man kan försöka nå kunder utan att behöva förlita sig på annonser eller pappersutskick. Det är allt mer väsentligt för företag att försöka åtminstone optimera och använda sig av SEO då allt fler kunder söker information och snabba lösningar genom just nyckelord i sökmotorer. Vilket kan leda till organisk trafik som förs till ens företags hemsida. Organisk trafik har en tendens att vara mer positiv än marknadsförd trafik då denna är ett steg som klienten har tagit själva för att nå dig som företagare.

 

SEO kan även optimeras för olika typer av kategorier. Service företag; lokal SEO för kommuner, till exempel Nacka kommun eller Värmdö. Smyckes försäljning; SEO på nationell nivå eller global, Sverige, Norden o.s.v.

Konsulit är ett mindre företag som vill hjälpa andra företag likt oss att växa. . Vi är ett företag som lokalt sitter i Nacka, som ger kvalitativ service av hög grad och betjänar hela Stockholms regionen. Utöver kvalité erbjuder vi även konkurrenskraftiga priser där ni vet att era resurser spenderas där ni verkligen vill ha det.

När ni köper ett paket ser vill till att ni få får hjälp med ett visst antal av de administrations tjänster vi erbjuder utöver att vara värd för er hemsida.

Stämmer inte några av de paketen? Om ni kontaktar oss så kan vi skräddarsy ett paket för just ert företag och era behov. Vänligen se information härunder.

Vill ni kontakta oss?

Landningsida, intranät och SEO är några av de många ord som är svåra att fullt förstå för många.  Vi berättar gärna mer om hur vi kan förbättra din företagsvardag på ett vardagligt sätt.

OM KONSULIT

Läs våra guider och blogg få information och tips om hur du kan effektivisera ditt företagande.

© Konsulit Sverige